View Single Post
Staro 09.03.2010., 11:31   #396
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Ja krenem za Noahom u anomaliju i kad me izbaci van slijedim strelicu gore na kompasu i to me vodi do druge anomalije kroz koj ukad skočim opet se vratim na onu rethodnu anomaliju ii tako me vrti iz kruga u krug. Zašto me strelica vodi prema anomaliji a ne toj pećini?

pa jel ti fakat

treba strelica za pećinu? naravno da je nemaš jer ti vrlo vjerojatno nije ta misija označena kao prioritet u PDA-u. ne znam napamet točno koji je to Stingray, ali samo kad se teleportiraš, ravno piči ispred sebe u pećinu. pusti kompas u klinac

Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Jedinica mi je isto bila ok, dok dvojku skoro da i nisam igrao, bilo je rpeviše bugova za koje nisam imao živaca čekati da ih isprave
šta je jedinica, a šta dvojka, a šta trojka???

Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
Jel imao neko problema na win7mici? Kad stavim na bilo što osim static lighting, ili enhanced dynamic dx10 igra se neće pokrenut. A zadnje mi daje ghosting na ekranu...
Driveri su najnoviji a konfa iz siga
Kupio sam orginal DVD iz UK, mogu igrati bilo kako sa bilo kakvim postavkama

sa ghostingom nemam problema, tj, do sada ih nisam uočio.-->
Citiraj:
Pitanje u vezi ovog:

Ja krenem za Noahom u anomaliju i kad me izbaci van slijedim strelicu gore na kompasu i to me vodi do druge anomalije kroz koj ukad skočim opet se vratim na onu rethodnu anomaliju ii tako me vrti iz kruga u krug. Zašto me strelica vodi prema anomaliji a ne toj pećini?

pa jel ti fakat

treba strelica za pećinu? naravno da je nemaš jer ti vrlo vjerojatno nije ta misija označena kao prioritet u PDA-u. ne znam napamet točno koji je to Stingray, ali samo kad se teleportiraš, ravno piči ispred sebe u pećinu. pusti kompas u klinac

Citiraj:
Jedinica mi je isto bila ok, dok dvojku skoro da i nisam igrao, bilo je rpeviše bugova za koje nisam imao živaca čekati da ih isprave
šta je jedinica, a šta dvojka, a šta trojka???

Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
Jel imao neko problema na win7mici? Kad stavim na bilo što osim static lighting, ili enhanced dynamic dx10 igra se neće pokrenut. A zadnje mi daje ghosting na ekranu...
Driveri su najnoviji a konfa iz siga
Kupio sam orginal DVD iz UK, mogu igrati bilo kako sa bilo kakvim postavkama

sa ghostingom nemam problema, tj, do sada ih nisam uočio.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.03.2010. u 12:05. Razlog: konjina matora....
Brko je offline   Reply With Quote