View Single Post
Staro 08.03.2010., 23:28   #1593
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kakve su performanse u MPu, SP igram normalno na high postavkama, shadows med, sa ono prosječno 40 FPSa, je li MP zahtjevniji ili?

A to CoD vs BC2...i CoD je konzolasko smeće, a i BC2 također dosta, što me najviše smeta je nedostatak leana, i u ovom battlefieldu pronea, i kad se trči ne može se sa tipkama za lijevo i desno skretat xD (vjerovali ili ne, to me užasno živcira)...a to što cod6 ima max 18 igrača, to je jebeno što su napravili (možda od svega toga vezanog uz MP jedina pozitivna stvar), al cod6 više nemam volje igrat, previše gluposti u toj igri, a i previše glupavih ljudi, baš sad sjetio se, nisam još uspio odigrat neku normalnu rundu SD-a, jer ga jednostavno ne možeš, odmah spam GLom, pa svime svacčme i max 5 rundi, jer ona budala koja hosta ne stavi više -.- (da su dedicated serveri ne bi toga bilo), a ove jadne TDM, DM i slične modove od toga mi se kosa diže...

A i ne kužim baš to uspoređivanje CoDa i BCa (i opčenito battlefielda), za bc2 treba ipak više teamworka, dok za cod ne (pričam o publicu, warovi u codu su druga stvar), i same po sebi igre nisu baš slične, osim što su FPS žanr... a to što sad netko više želi da sve kilove dobije sam jebenima airstrikeom ili raznim helicima bez da se uopće za njih mora potrudit taj nek igra cod6 ako mu je to fora, a onaj tko ne, tu je bc2 (da ima i u njemu toga, ali ne u smislu da ono, 12 killova jupiiiii... u asshole... u jost won a f****g airstrike, kasnije toga...look a nuke "nade" is comming -.-)

Tko želi CoD, nek igra njega, tko želi BC2 nek njega, svatko ima svoj ukus za igre (ne mora se sad netko uvrijedit zbog onog gore dijela -.-')

A i to sad branjenje igre unatoč tome što su server shebani to je glupavo, tu se slažem sa Hammerom, CoD6 svi popljuvali i još uvijek ga (i ja ga osobno ),a sad kad je BC2 u pitanju nikome ništa...no dobro ima Dedicated server i ljude koji čak slušaju ljude što da naprave sa igrom, za razliku od ovih debila u IW i Acti.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 08.03.2010. u 23:50.
xGAME je offline   Reply With Quote