Dakle, htio sam na brzinu skonfigurirati Win7 MC, no to je očito teže nego što sam zamislio. Prvo, VSFilter sam instalirao prema uputstvu (btw, command prompt treba pokrenuti kao administrator), no subtitle-ova i dalje nema. Drugo - media browser sam fino instalirao, no kad odaberem unutar media centera - dobijem poruku da ne postoji "media browser" aplikacija. Configuration tool radi i skonfigurirao sam kako treba, čak sam dodao i onaj registry fix (koji, btw, nije više nužan) ali džaba.
Sam media center radi manje-više OK, ali je sranje što opet zahtjeva third party plug-inove da bi bio funkcionalan, ali u moru istih očito nije jednostavno naći one koje rade.
BTW, ako uspijem natjerati VSFilter da prikazuje subtitle-ove, ali prilikom toga izgubim podršku za hardware-sku akceleraciju bilo čega (btw, ne postoji akceleracija za mkv, jer je to samo container, a ne codec), onda džaba, jer pokušavam sve vrtiti na starom stroju s novom grafičkom čije mi hardware-sko ubrzanje itekako treba, posebno za HD materijal.
EDIT: bugina u media browseru -
rješenje.