View Single Post
Staro 08.03.2010., 18:54   #2940
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Pozz ekipa.

Joj užas, znate ono kad imate polu razvaljen bajk, a treba se ici voziti .

Spešlajzd hardrock pro 06 okvir

Ugl., najveci problem mi stvara prednji kotač. Trebao bih ga negdje nabavit kompletnog, znaci obruc, zbice, naba(rotor mount) ..sve sve u kompletu. Dali mi se isplati mozda polovnjaka sa dropebike-a ili da uzmem novo, i što uopće gledati?Ili mozda da iskoristim trenutni nekako?

Naba shimano fh40 brijem, obruc alexrims20. U biti, one bočne šarafe po kojima kuglice(ležajevi) cirkuliraju su razvaljeni, podrapani su i neravni tako da sada nemogu kako sada kotac namjestit, i unutra je "show program" sa ležajima(zvuk paranja tkanine). Ima li tko kakav savijet konstruktivan?

2. stvar: Vilja Marzocchi MZ Comp 120mm ima luft valjda 60mm max koliko sam uspio. Dali mi se isplati zezati sa time da ju malo dignem, jer obicno mi i treba malo jaci "luft" kad kroz šumu drapam?Neznam koliko uzimaju u servisima i tako dalje...

3. stvar: Sic za duge pruge?KOji preporučate a da nije sad 250 kn i to, vec nekakav jeftini a da valja barem zeru?(trenutno imam nekakav kona sic, sa kojim do ducana nemogu potegnut...kasnije sjesti nemogu za komp)

Eto, thx unaprijed. na drope-u mi se neda ispitivat jer mi odmah kazu da si uzmem nekakvu vilju od 2k kn sa 240mm i kotač od 500 kn, neznam odkud ljudima ta lova...
Halos je offline   Reply With Quote