View Single Post
Staro 08.03.2010., 15:00   #925
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Hapex Pregled postova
Kad smo već kod ovog CORSAIR DOMINATOR-a

Nikako mi neće bootat s njime, kao da ga opće ne prepoznaje, a čim stavim drugi RAM sve 5.
Matična je MA785GT-UD3H , proc Phenom II 550 B.E. , jel zna netko u čemu bi mogao biti problem?
...meni se to bilo dogodilo kada sam stavio ram u prvi i treci utor na p55-ud3 ploci, imam isto dominator...
...gledao na stranicama proizvodjaca od maticne i pise kao da ne podrzava taj ram, lagano me znoj oblio, rekoh sad cu morat vracat,a dobio je dosta povoljno

...na kraju kad sam zamracio, promjenim utore, stavio u drugi i cetvrti i sve 5, neznam da ti isto tako probas, samo se jos malo raspitaj jer smije uopce

...e usput jedno pitanje za eksperte,noob sam sto se ovog tice, pa molim za razumjevanje

...digao bih procesor na nekih 3.6-3.8ghz tako sto bih povecao bus speed na 180 ili za 3.8 na 190 sa multiplerom 20

...sada da bih to napravio, da li moram prckati i po memoriji?? tj, da li moram spustati latencije i prckati po voltazi meme ili moze OC procesora proci i bez toga, da ostavim memoriju na defaultu kakva je?? ako moram, pa da mi netko jednostavno obijasni kako to uraditi ...mislio sam jednostavno podici bus na 190 i stavim malo jacu voltazu procesora, a nista raditi s memorijom, tj ostaviti sve na defaultu sto se memorije tice

...ako netko ima istu plocu i slicnu memoriju da ovdije ili na privatnu poruku napise sto tocno trebam ukljuciti i sto iskljuciti, sto se tice spustanja latencije i kako bi po pravilu trebalo namjestiti memoriju za rad procesora na 3.8 gh.

...unaprijed zahvaljujem

Zadnje izmijenjeno od: dadosbcro. 08.03.2010. u 19:12.
dadosbcro je offline   Reply With Quote