A teško da ćeš baš sve naći polovno od Deore-a. Uostalom, zašto bi ? Mislim, gledati da i nabe i sve bude Deore. Jer kak znaš da je Deore naba best buy ? Nije.
Ali, ovako okvirno, pogon LX stari ide polovni po 600kn, Deore bi išao po 400kn brijem, SLX je oko 700-800 (novi polovni), šifteri su oko 250 par (bilo je po toj cijeni SLX-a, Deore-a ili za koju kunu više i XT-a koji su izvana izgledali kao novi), mašinice Deore oko 150kn prednji/zadnji pa do Shadow XT-a koji je bio po 350kn, kočnice Deore V-brake su oko 300kn, hidraulika M535 je oko 600kn komplet.
Kotače kupiš već složene za XC, tipa nekaj kao ja (Mavic 317 obruč, DT žbice i nabe su neka Specializedova i iza Deore M525) koji će odraditi sve (mislim, ja se spuštam sa Sljemena već godinu dana i niti jednom ih nisam centrirao; a nisam mekan vozač).
Ali, ako se voziš po cesti ili ne siluješ bajk po nekim nizbrdicama, moš ti i furati Aceru/Alivio/Sram x3 razinu opreme (BTW, Acera oprema za 2010 izgleda poprilično dobro, ne kao stariji modeli koji su jeftina plastika izgled). Čak bi jedino pogon stavio malo bolji jer ovim slabijim znaju navoji otići, no to kad crkne. A investicija za dugoročne staze bi bile - kad crkne mijenjaj. Nećeš ti osjetiti razliku kod mjenjača kad voziš na ravnom, već kad želiš prebaciti brzinu na žešćoj uzbrdici. Slabija kazeta će ti se spigati, pogon isto tako, lanac slabiji može puknuti, mašinica može puknuti pod opterećenjem.
Vozim od cure Wheelera sa Acera opremom i znam koja je razlika između mojeg bajka koji je ipak malo jači i njenog. I naravno kada se ta razlika osjeti, a kada ne.
Glupo ti je utući novce ako se voziš lagano, po cesti ili laganom makadamu (nekaj tipa Jarun primjerice). Tad ti je važnije da sve radi kako treba, a ne da bude spremno za teže napore.