View Single Post
Staro 22.11.2004., 11:45   #2
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
da ne govorimo kako se digitalija (CD-ovi) nemogu nositi sa bojom i punocom zvuka jedne audiofilske ploce od 200+ grama...

osobno znam jednog audiofila koji slaze pojacala za 50 000kn+ (po narudzbi) i kada vidite da po kablove od platine ide u Bec) i po konektore od platine, kada cujete zvuk jednog jazz banda na zvucnicima od nekih 10000 funti (britanskih) stane vam dah, i shvatite da svi mi na stolu imamo konzerve koje pustaju zvuk, o kvaliteti mogu pricati oni koji rade ovakve stvari)

konkretno vidio sam da se slazu "lampaska" predpojacala i tranzistorska pojacala... lampe (one kao nekad u tvu) se trose vremenom ali daju ljepsi dublji i puniji zvuk te su barem 50x bolje od bilo kog tranzistora... isto tako audio opremi treba nekih 1-2 sata da postigne radnu temperaturu tek onda se moze raspravljati o kvaliteti... ovo sve se odvija u sobi ciji su kutevi oblozeni plutom zbog boljeg upijanja zvuka i na transformatoru 230V na 230V (mozda zvuci glupo) ali onaj napon koji dolazi od HEPa je pun spikeova i noisa na sinusoidi, tako da taj covjek ima transformator sa 230V HEP na cistih 230V...

gramafon koji stoji na polici od drveta koje smanjuje vibracije, sve nivelirano "waservagom" i slicno... perfekcionizam... i OCARAVAJUCE KVALITETAN ZVUK!

offtopic sorry, evo vec bjezim :burn:
MasterX je offline   Reply With Quote