Googleove kamere nepoželjne u Sloveniji
Zanimljivo se ovi slovenci protive googleu
Ne kužim vas pobornike dr.sc facea. Mislim čim se proširio u veće mase, normalno da je postao predmet IMa, slika opijanja i sl. Ipak šira društvena zajednica nije prvobitno zamišljenja only akadeska zajednica. Meni osobno baš dođe za ljude koji nemaju MSN/ICQ/Skype i sl. jer je sve to poprilično integrirano u stranicu. Privatnost? Bitna kako komu, sigurno onaj koji ne želi da nešto dođe na face neće raditi eksplicitne stvari, ako pak se opija / spava u jarku i kasnije birne o privatnosti onda sigurno nije fejs taj koji ga je takvog učino, nego on sam sebe.
EDIT
Citiraj:
O kakvim pa ti doktorima znanosti govoriš i ko uopće govori o zatupljivanju ljudi radi korištenja Fejsbuka. Nije da i toga nema, ali to je nebitno. Fejsbuk je odlično zamišljen (mada je sama ideja ko i sve danas pokradena), šlampavo implementiran i na kraju jako loše realiziran i sad imamo jednu jako lijepu IM web-based aplikaciju koju svi živi kopiraju i pokušavaju joj oteti dio kolača. Kaj se tiče IM-a koji je polako, ali sigurno dospjel u prvi plan korištenja Fejsbuka, pogledaj kod ljudi koji koriste tu društvenu mrežu kolko još IM programa imaju i koriste sa strane. Kod većine se paralelno s Fejsbukom koristi i ultrapopularan MSN, pa Skype, pa gameri imaju Xfire, pa je tu i GTalk i "milijun" raznih drugih, a svi su na istu foru. Komedija.
|
Govorilo se o fejsu kao početku akademske poveznaoti, za to je i napravljen rijt. Nego svima sada ide na živce kako se fejs koristi kao IM, kako se samo stavljaju slike pijanki, kako se stavljaju statusi pjesama.
Meni osobno to ne smeta, ako mi je neka pisma na pameti, budem zalipio jedan stih na status

Slike raznoraznih partija i pitaj boga čega, mi isto ne smetaju, ako sam pio onda nemam ništa ni protiv slika
IM, opet kažem masu ljudi ima face, a sada da raščlanim svoje priajatelje morao bi imati 300 različitih IM accova

što mi ne pada na pamet.