View Single Post
Staro 07.03.2010., 11:33   #18
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Čisto za informaciju, ja u Svijetu medija nisam nikad kupovao pa mi se nisu ni imali čime zamjeriti. A nisam ni ljubitelj MSI i Sony proizvoda koje oni prodaju.
Kad smo kod flashanja. Na koji će način prodavač utvrditi da je netko flashao uređaj neoriginalnim firmwareom kad uređaj ne radi? Tko mi to uspije dokazati, ima od mene. Meni se više čini da se prodavač pokušava ograditi od toga, a kako još daje link na neslužbeni firmware, u nekom kutku moga malog mozga upalila se lampica za alarm.
Paranoični scenarij: dođeš i kažeš da si foruma i tražiš popust na uređaj. On ti ga da i zapiše da si forumaš. Nekoliko dana/tjedana kasnije dođeš s uređajem koji ne radi, on pogleda u komp i vidi da si sa foruma. I onda dobiješ odhebenicu jer na forumu ima link za neslužbeni firmware kojim si ga flashao (iako možda nisi). S jedne si strane dobio 10% popusta, a s druge si popušio ostatak od 90%. Kome ovo zvuči kao dobar deal?

ako hoces u ducanu ti flashaju taj firmware bez beda i imas garanciju na njega cist normalno. . Isprobano iz prve ruke.

Ovo je imho defoltno ogradjivanje.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote