View Single Post
Staro 07.03.2010., 11:02   #8
ONoffON
Registered User
Moj komp

ONoffON's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
Boje u spreju su pilicno nekvalitetne, po mom mišljenju bolje je ići na kompresor+kvalitetnija boja...
zavisi od proizvodjaca.. za razliku od happya i dupli colora - montana (spanjolska), belton i mega su vrlo kvalitetni sprejevi..

moja preporuka bi bila mega.. najjeftinija je - cca 25 kn i namjenjena je bas za metal..

Citiraj:
Autor ZIKA Pregled postova
Jedno kuciste sam vec farbao pa sam malo zeznuo s bojom u spreju (pocelo se cijedit na pra mjesta) vjerojatno je to bilo zbog neiskustva i nekvalitetne boje. Jel mi mozete reci neki ducan u ZG di mogu kupit sve te stvari?
drippsi - ili si koristio happy color ili nisi drzao dovoljan razmak izmedju povrsine i spreja.. 10 cm je neki "standard".. takodjer - dosta ovisi o kapici.. default kapice koje dolaze sa sprejevima su smece i pozeljno ih je zamjeniti za kvalitetnije.. moj ti je prijedlog da si kupis "fat" kapicu (2-3 kn) i u par poteza kuciste ce biti gotovo a drippsa nece biti..

sta se tice MEGE - moze se nabaviti u skoro svakom ducanu sa bojama i lakovima.. MONTANA i BELTON - britanski trg i jarunski plac..
ONoffON je offline   Reply With Quote