Citiraj:
Autor hrvoje_marin
Koje mane ima tvoj panel?
Hrvoje
|
Pa dobio sam dosta dobar panel, bez mrtvih ili polumrtvih piksela. Ona mana koja je najzastupljenija kod ovog monitora je prisutna i na mom, a to je da je boja toplija na desnom dijelu ekrana od lijevog.To se posebno primjeti na svijetlim podlogama, i zna jako ici na zivce. Barem meni. Cura mi je buljila u ekran i tvrdi da ne vidi. Nisam ni ja ispocetka, ali kad sam se valjda adaptirao, onda sam skuzio tu razliku. Tocno jedna trecina desnog dijela ekrana je toplija. Npr, ako stavis bijelu pozadinu, desno ide malo na zuto...Ova plava na pcekspert forumu definitivno nije ista na lijevoj i desnoj strani itd itd...
E sada, ja sam se navikao, i to vise niti ne primjecujem, osim ako bas ne zelim, a kako vidim to je jako cest defekt na ovom panelu. Sa ostalim sam inace jako zadovoljan. Kad bi se taj LG pokazao blizu ovoga kupio bih ga definitivno kao jos jedan

Samo, nekako mi sumnjiva ta niska cijena kao i nepostojanje postenog review.a na netu.
Inace, svjetlo ne curi, kutevi gledanja su mi stvarno ok, crna prihvatljiva (iako ne kako bi ja zelio), u svakom slucaju mislim je monitor taman za te novce! E sada, ja bih htio malo znati o tome tvome

Cemu tolika skrtost na rijecima. Evo vidim da je jos vlasnika - pa hajde, malo objektivno malo subjektivno, nabaciti koju sliku i misao da znamo na cemu smo!