View Single Post
Staro 06.03.2010., 19:15   #46
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Društvene mreže poput blablabla da ne nabrajam ali smatram da je potrebno istaknuti Faceb00k prerasle su od nećega korisnog u homepage većine browsera. Služe jedino za to da bi svih naših 800 prijatelja (od kojih zapravo poznajemo stotinjak) znali da smo se prošlog petka i subote predozirali alkoholom i pitaj boga čime sve ne i to potkrijepili slikama istoga koje zatim skupljaju "sviđa mi se" i slične komentare. Imam profil na faceb00ku samo zato što ga imaju svi moji prijatelji, pritisak društva reći čete, možda je, iskreno , koristim ga za razgovor sa ljudima s kojima više nemam fizičkog kontakta. 80% mojih "prijatelja" u svoje statuse upisuje stihove pjesama iz vedra neba koji nemaju veze s vezom i na to dobivaju po 20-ak komentara više manje. To su opet glupi komentari koji opet nemaju veze s vezom puni internetskih skraćenica poput "XD", "lol" i sl. Nigdje nemogu pronaći kvalitetan razgovor akademske zajednice ili nešto korisno. Prihvačanjem društvenih mreža otišli smo još jedan korak ka potpunom gubitku privatnosti. Uskoro, vaš omiljeni social network vam poklanja web kameru koju možete montirati u vašoj kupaonici/wc-u.