View Single Post
Staro 06.03.2010., 14:02   #5014
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Mega Shark vs. Giant Octopus - evo neka bude i sluzbeno - ovo je nagluplji film koji sam ikad pogledao. Toliko je los da ne ulazi niti u kategoriju trasha. muka za pogledat, navijao sam da prekinemo, ali ostatak drustva nije htio.

9 rota / 9th company - ruski film o njihovom ratu u Afganistanu krajem 80-ih. Nadao sam se da bi mogao biti dobar, prethodni ruski film koji sam pogledao (12) me odusevio. Nazalost nista od toga, ispodprosjecni uradak. Sve je nekako zbrkano napravljeno, odnosi izmedju likova ne djeluju uvjerljivo, radnja nije bas neka prezanimljiva da bi sve kulminiralo zavrsnom bitkom koja djeluje suludo. Niti je neki film sa naglaskom na politicko povijesnu situaciju i dogadjaje, niti je uspjesno prikazao tragediju golobradih mladica u vihoru rata...nista ne propustate ako preskocite.

A Face in the Crowd - film se kroz pricu covjeka koji je postao zvijezda preko noci bavi medijima, moci koje isti imaju, opijenosti tom moci i gubitku kontakta sa stvarnosti. Iako je film snimljen 1957. tema je jos uvijek aktualna (vjerojatno i aktualnija nego onda), vrlo dobar film.

Star Trek - meni ok SF akcija, dobri su mi i glumci, a i prica je manje vise ok.

24 sata - ok film Gorana Kulenovica, nije sad neko remek djelo, ali veseli vidjeti na filmu poznate ulice - radnja se odvija u centru zga (potez izmedju draskoviceve i subiceve), a sami zaplet u uvijek popularnoj birtiji grand slam. Glumacka postava manje vise poznata iz ostalih Kulenovicevih uradaka (bitange, PNLJ) + Lucija Serbedzija.

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - ovo sam gledao davno u ekranizaciji BBCa i serija mi je ostala u dobrom sjecanju. Ovaj film mi je poprilicno bezveze, nekako je to sve predjecje nema recimo onog humora koji krasi Shreka (spominjem bas Shreka jer je redatelj isti). Daleko je to i od LOTRa i od Pottera, a meni se iz istog zanra puno vise svidio Stardust nego Narnia. Dojma sam i da se moglo bolje odabrati glumacku postavu.

Pogledao 10 minuta transformersa neki dan...boze koji film, katastrofa...

Tigerland - vrlo dobar film , Colin Farell odlican u ulozi neprilagođenog u vojsci.

Ghost World
- fora film, iako u pocetku djeluje malo bezveze, nekakva kombinacija izmedju komedije i drame o odrastanju, smislu zivota i tako. Zanimljivi likovi i dobra gluma.

Lord of War - bezveze film, na kraju se sve svede na igrani dokumentarac pun "cool" izjava i cinjenica o trgovini oruzjem isprepleten sa banalnom pricom. Gluma bezvezna sa poslovicno losim Cageom koji po obicaju iritira svojim grimasama. Takodjer film mi se cini pun nelogicnosti s obzirom na vremenski tok dogadjaja koji se odvijaju, a ne manjka niti patetike. Ideja sama po sebi nije losa, ali daleko je to od Blowa ili Blood Diamonda sa kojima dijeli neke zajednicke crte.

Zadnje izmijenjeno od: morph. 06.03.2010. u 14:49.
morph je offline   Reply With Quote