View Single Post
Staro 05.03.2010., 14:49   #1073
zmaksonvil
Bridge Master
Moj komp

zmaksonvil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
ne znam,ja da uzimam uzeo bi 80gb Intela...to svi kažu da je zmay,ima i trim...kolko si iskeširo za svoj?
Iskesirao sam prije nekih 3-4 mjeseca nesto malo preko 700 kuna, sto je tada bilo podosta manje od ostalih SSD diskova. Ali nisam mislio da ce biti bas tolika razlika. Ok da bude razlika u odnosu na "Corsair" ili "Intel", ali ne u odnosu na "Super Talent" i slicne marke. Da sam znao... mozda bi jos koju stoticu dodao i kupio nesto bolje. Iako... jos se uvijek nadam da je u pitanju neki hardverski problem, pa da mogu reklamirati i dobiti novi ispravni disk.

Citiraj:
dal sui se windowsi počeli ponašat šugavo nakon što si pripštekao drugi disk (nakon što se smanjila brzina dizanja windowsa)?
meni to izgleda kao neka hardverska kolizija, jel sve izgleda ok u device manageru?
Windowse nisam niti previse testirao bez drugog diska, probati cu i to cisto da vidim kako se ponasa. Device manager mi izgleda totalno normalno, probao sam i HD Tune, niti on se ne buni. Sve to skupa i ne radi toliko lose, jedino sto se svako toliko (ne precesto) zamrzne, ali i odmrzne za sekundu-dvije, i uredno krene dalje. Glavni problem je to sto kod se vecih paralelnih opterecenja sistema disk vuce k'o krepana kokos.
zmaksonvil je online