Tema: PayPal
View Single Post
Staro 05.03.2010., 12:09   #730
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor The Player Pregled postova
http://www.paypal-registracija.co.cc/

Evo ovdje ljepo pise postupak registracije i koje kartice mozete koristiti.

Ja planiram ovih dana napraviti paypal acc, zanima me, ja kad bi to
prebacivao sa svojih kartica gdje mi je valuta hrk, kako se to prebacuje u $ ili €, je li to automatski, i da li mi onda uzima onu neku razliku kupovna/prodajna cijena kod deviza?
U paypal accountu možeš podesiti želiš li da ti paypal obračunava tečaj kod konvertiranja valuta ili ćeš to prepustiti svojoj banci da radi po njenom kupovnom tečaju.

Paypal ti prilikom kreiranja accounta uključuje svoju uslugu konvertiranja valuta. Ono što piše malim slovima i što mnogi ne znaju jest:
Citiraj:
Currency Conversion Processing Fee
If your transaction involves a currency conversion, it will be completed at a foreign exchange rate determined by a financial institution, which is adjusted regularly based on market conditions. This exchange rate includes a 2.5% processing fee above the exchange rate at which PayPal obtains foreign currency.

2.5% above the exchange rate
The specific exchange rate that applies to your multiple currency transaction will be displayed at the time of the transaction.
tnx to Los Sam na pronalasku ovih sitnih slova

Ovo možeš promjeniti:
logiraj se na paypal - klik na "profile" - recurryng payments - edit funding options - conversion options - otvaraju ti se ove dvije opcije konvertiranja valuta. Svaka opcija je detaljno opisana pa ne vjerujem da ćeš imati problema.