View Single Post
Staro 05.03.2010., 09:36   #342
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Nego kaj to u Sony kod nas u ZG možeš otfurat monitor na procjenu stanja a da ti gospoda ne zaračuna nikakvu dijagnozu?
Pa nosis ga uz jasnu naznaku procjene stete. Odnosno da ti jave dal ti se isplati ili ne servisirati. U praksi se za to ne uzima nista ako monitor nece ostati u procesu servisiranja. To je u domeni 50-100 kn i hvala cujemo se. PM ako hoces precizno gdje i kada.

Citiraj:
Autor FatBoy Pregled postova
Hmm...ovak citajuci ovo jos uvijek nisam iz svega zakljucio koji je "najbolji" po tome crt monitor....
Slabo si onda citao jer valjda sam 10x po forumu spomenuo poredak

1) Barco , Barco 2 (pdf)

2) Sony Artisan (GDM-C520K) i Sony FW900 (ujedno SGI GDM-FW9011 , SUN GDM-FW9010 i HP FW9012 + raniji HP A1295A i HP A7217A)

Barco nije Trinitron ali zbog opet specificnih intervencija i vlastitih ideja ima unikatnu geometriju i boju. No to su vec visine koje su jednostavno dijelile pitanje ukusa. Netko je isao na Barco, netko na Artisana/FW900. S tim da Artisan do danasnjeg dana ima najbolji (dokumentirano potvrdjen) kalibrator ikad kompletiran uz dedicirani monitor. Vlastiti soft i filteri koji su cementiratni na "fosforche" modela cine ga i danas nedostignutim idealom.

Koristim priliku (zaboravio) da pokazem slike unikatno male serije FW900 ali Artisan "K" 24" po posebnoj narudjbi.

PCE je prvi forum koji ce vidjeti Luisove slike

On je toliko zadubljen u servis da je njemu ovo pojam slikanja, a ja sam ga trazio da mi samo s hood-om kompletno uslika jednu jedinu sliku. No zato mi je poslao kufer ovakvih slika
Visage je offline   Reply With Quote