Pozdrav!
Evo ovako, imam kolegij "algoritmi i programiranje" i trebao bih napraviti seminar u dotičnom programu(ne neki zahtjevan) znači da se vide osnove programiranja i da se skuži bit programiranja u dotičnom programu.
E stvar je u tome da mi sami moramo odlučit temu/program i sa time doći asistentu da on vidi jel zadovoljava kriterije(valjda po težini i zahtjevnosti).
Ono kaj ja trebam je mala pomoć oko ideje za seminar, te kasnije savjet ili dva u samom izvođenju. Te ako netko ima već neki projekt ako mi može dati da vidim, ne pričam o kopiranju dotičnog samo da skužim bit i možda mi da neku dobru ideju!
Znači ako netko ima neku ideju o jednostavnom programu koji se može napisati u visual C# (svaka vrst pomoći dobrodošla) nek javi !

-stvar je u tome što smo tek sad počeli malo učit o tome, a do sad nisam imal doticaj sa tim vrstom programa, a svidio mi se i želio bih naučit neke osnove i ujedno napravit seminar koji mi garantira višu ocjenu naravno

A ako je netko i Zagorja/Zg , a da zna i da ima volje pokazat nek se javi plačam pizzu i pivo
Znači ko ima ideju nek govori....