View Single Post
Staro 21.11.2004., 16:49   #46
tigman
Banned

tigman's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ajde složi za 300-400 kn više od moje konfiguracije , neku na A64 ?

754 koliko je minimalno ?
939 koliko je minimalno ?

a ja za onih 2700 dobijam skoro maximalno za socket A platformu

znaš , ja sam jedan od onih koji misli i vjeruje ...
" bolje prvi na Balkanu, nego zadnji u Europi"....

zato uvjek bih uzeo neki MID Level komponente , a ne kako navodiš najjeftinije da bi se moglo reći "vozim Merčedes"

još ćeš netko reći da Asrock (onaj 754+Socket A) s A64 je bolje od Mobilca s DFI ,Epox,Abit pločom s svim dodacima !?

meni je to jadan razlog

nisam protiv A64 , ali čemu pobogu !??? , pa sve radi savršeno i na prastarom Socket A i mobilcem i bez ludih memorija i coolera ...i napajanja od kilowata i sličnih "đabe" djelova

koliko tvoj monstrum s klokanom na 6800 ima 3D marka ?...isto ili malo više od moje konfiguracije ....hm,hm, ako ne i manje

to što si ti iskoristio staru konfiguraciju i prešao na noviju, je snalažljivost , ali to ne znači i da se sada treba definitivno odbaciti staro ...

ima NF2 još toliko toga dobroga, da nema razloga da se daje duplo više za 939 s malim ili gotovo nikakvim napredkom...
ionako će i taj tvoj CPU za 6 mjeseci biti "drek" kojeg češ gledati utopiti....

ma svatko bi prešao na 939 , ali za 754 ne bih baš dao ovu svoju kantu...ima s 754 , malih problema s nekim programima koje koristim, pa nije mi bilo ni najmanja želja da se kockam , "češ-nečeš"

do daljnjega dok ne potvrde "pioniri" napretka da je čipset za 939 dovoljno zreo i ispravljeni svi bagovi.....budem sačekao, a vi ih kupujte i pišite da bismo se u pravom trenutku mogli odlučiti , "kada kupiti"...još ne..., ali uskoro s ATI čipsetom , ne bum imal niš protiv
tigman je offline   Reply With Quote