prelazak sa NF7-SL, mobilca i SP-97 me došao....200KN
da trgovac sam
za memu sam DOBIO 200KN (prodao šugavi zeleni kingmax DDR500 za 1400KN i uzeo zlatni za 1200KN)
znači prelazak sa athlona na A64 i boljom memom me došao 0KN s tim da sad imam potpuno novu garanciju za sve komponente (jesam spomenuo da sam trgovac

)
a da ideš kupovati sve novo razlika između mobilca 2500+ (upitno dali se da naći još dobrih serija) i ploče VS. 2800+ i ploče je 300-400KN.....nekom je to puno novaca, nekom ne znači ništa....pa u raspravu što je kome isplativo nema nekog smisla ulaziti
Citiraj:
dakle formula ...uloženi novac/perfomane ...dal se isplati za nešto što nije ni počelo (64!)
|
radi ove izjave te moram nešto pitati...molim te nemoj smatrati ovo napadom,flaejmom ili sličnim
koliko si s754/s939 isprobao,overclockao, radio sa njima ili slično ???
dali ideš možda ponekad po forumima i stranicama van područja "šupka svemira" aka balkana/hrvatske ???
A64 ne samo da je počeo, već je JAKO raširen (bar među entuzijastima i gamerima) ,64bit linux je tu, svi veći igrači osim intela imaju 64bit drajvere već mjesecima, windowsi....hmm M$ neću komentirati, čak i postoji igra bazirane na UT2003 engine-u koje su 64bit....
ne kažem da je mobilac loš dapače,ali ako se uzima novi komp A64 is the way to go...možda je to samo moje mišljenje, no nekako sumnjam