View Single Post
Staro 21.11.2004., 16:34   #44
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
prelazak sa NF7-SL, mobilca i SP-97 me došao....200KN

da trgovac sam

za memu sam DOBIO 200KN (prodao šugavi zeleni kingmax DDR500 za 1400KN i uzeo zlatni za 1200KN)

znači prelazak sa athlona na A64 i boljom memom me došao 0KN s tim da sad imam potpuno novu garanciju za sve komponente (jesam spomenuo da sam trgovac )

a da ideš kupovati sve novo razlika između mobilca 2500+ (upitno dali se da naći još dobrih serija) i ploče VS. 2800+ i ploče je 300-400KN.....nekom je to puno novaca, nekom ne znači ništa....pa u raspravu što je kome isplativo nema nekog smisla ulaziti

Citiraj:
dakle formula ...uloženi novac/perfomane ...dal se isplati za nešto što nije ni počelo (64!)
radi ove izjave te moram nešto pitati...molim te nemoj smatrati ovo napadom,flaejmom ili sličnim

koliko si s754/s939 isprobao,overclockao, radio sa njima ili slično ???

dali ideš možda ponekad po forumima i stranicama van područja "šupka svemira" aka balkana/hrvatske ???

A64 ne samo da je počeo, već je JAKO raširen (bar među entuzijastima i gamerima) ,64bit linux je tu, svi veći igrači osim intela imaju 64bit drajvere već mjesecima, windowsi....hmm M$ neću komentirati, čak i postoji igra bazirane na UT2003 engine-u koje su 64bit....

ne kažem da je mobilac loš dapače,ali ako se uzima novi komp A64 is the way to go...možda je to samo moje mišljenje, no nekako sumnjam
MentalHarikiri je offline   Reply With Quote