View Single Post
Staro 21.11.2004., 16:28   #43
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by tigman
gledaj sine....

koliko si ti platio taj A64 3500+ ?

mene je moj M2400+ koštal "pljačkaških" 650 kn !!!

ako je tvoj CPU skuplji za 2× i ima perfomanse barem za 25% više to je , mogu reći OK

ali nije tako !!!!

ti imaš i ploču koja je skuplja, i to bar 200-300 kn !!!
imaš (predpostavljam !) i ne BOX Cooler...

koliko si platio dakle

Mem+CPU+Cooler+MBO ?

i sada uzmi da je mene moja kombinacija koštala...
MBO 650kn
CPU 650kn
Mem 2×256 ST 750kn
Cooler Igloo 80 kn

dakle....2680 kn...i imam sasvim dobre perfomanse za sve poslove...istina trebam još keks 512 memorije, da još malo ubrzam aplikacije
ali na ovom stroju CATIA; Solidworks, MasterCAM i slični programi RADE !, i to je bitno, a ne da se hvatam za glavu dal će delati ili neće s novi procesorom, pločom...provjereno i dobro...i solidne cjene

dakle koliko je tvoja konfiguracija ?

i onda pogledaj dobitak perfomansi (npr..u igrama) ne sintetičkih testova več čisto u igrama...i ako ti vidiš razliku da A64 takav bolje potjera 6800LE@6800 , onda ti skidam kapu !

dakle formula ...uloženi novac/perfomane ...dal se isplati za nešto što nije ni počelo (64!)

to je isto kako trgovci viču...Dual Layer pržilice ..bla, bla..., a ono diskovi su ko pola orginalnog filma koji je još i najnoviji , da ne govorim o onima koji se štancaju ispod ruke...za 30 kn !!!....

ti si trgovac...što se i vidi , i cilj ti je ljude zapaliti za NOVO da bi im to i prodao !?, i tu leži sklonost NOVO=brže,bolje,hebenije,više sexi,ne možem živit bez toga...itd

samo ti prodaj ..to , što više ...nemam ništa protiv trgovaca
Aha, mental di si sad?
Sam Fischer je offline   Reply With Quote