04.03.2010., 22:04
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Dosad ima par primjedbi u vezi win7 , i pojavljuju se uvijek,i na friskim i na "starijim" win7
1. Ako ubodem par usb uredjaja odjednom,recimo imam BT,printer,webcam,tele2 usb stick,nakon par dana koristenja,usb mi pocne stekati. Pogotovo kad ubodem nekakav usb stick, uvijek mi neki uredjaj "pukne" a usb utor na front panelu dakako vise n rade tj. "unknown device" problem,daljinac mi pocne stekati jer je uboden na unutrasnji USB itd itd.
2. Dvd editing i video authoring - nevjerojatno lose baratanje mpg i avi fajlova. Cijeli pc uspori,i pocne stekati i naravno nakon malo video editing-a ,uvijek nesto nije u redu prilikom izrade zavrsnog videa. Neovisno o programu ili "starosti" win7. Stavio Good old XP i sve LETI.
3. Kao sto je netko napomenuo,tu i tamo se smrzne ako prebrzo klikam i otvaram razne dokumente. Samo dugmic za restart pomaze.
Ne mogu se svega sjetit trenutno ali znam da mi tu i tamo zadaje glavobolju.
Moram napomenuti da gaming,mada malo igram,surfanje i klasicne stvari koje se rade na pc-u, npr. snimanje,chatting itd radi besprijekorno. Bila bi steta da samo tome sluze win7 jer su po meni obecavajuci za duze koristenje,ali mozda treba malo pricekti sp1 i/ili sp2 pa cemo vidjeti.
|
Citiraj:
Autor fre@k
1. To je sasvim normalno za USB utore vise puta se i po raznim temama pricalo da jednostavno nemadovoljno struje za sve usb utore, npr. ja sam imo kod kuce 2 kamere (dok sam vodio radio-da neispadne sumnjivo  ) tastatura i mis...i sad kad ih sve poredam u jedan red usb utora odma mi javi na kompu unknown device samo sam zamjenio s donjim utorima i stvar ponovo sljaka
2. S kojim programima radis?
3. Ovo mi malo glupo zvuci jer neznam ni do ceg bi to moglo biti (posto nevidim konfiguraciju kompa)
W7 nije namjenjen samo za chatanje jer je stvarno dobro slozen system meni sve uredno radi, a instalacija je super jednostavna i zato "lajkam" W7
|
1. Mozda nisam napomenuo ali ovo gore sam napisao jer mi se desava SAMO NA WIN7. NA XP-u i na visti se nije desavalo. Sad sam sredio dual boot sa XP-om i opet na XP-u sve sljaka,cim se digne win7, ubodem stick i sve pocne stekat. Moram izvadit najmanje 2 uredjaja iz usb-a. Format i reinstall ne rijesava problem.
2. Cyberlink powerproducer, Sony vegas pro, pinnacle studio 14 ,mpeg video wizard, nero vision za izradu jednostavnih menija (znaci video edit jako malo), adobe premiere,convertx to dvd za konertiranje itd itd.
Cak mi se desi da isti video ,recimo svdba, kada se konvertira iz AVI u DVD (ne mislim na divx,xvid nego video bez kompresije), na nakim mjestima izgleda kao da je pao framerate,a sa recimo konverzijom iz mpeg-a u DVD nema tih problema.
3. Kao sto sam napomenuo iznad,na Visti i na XP,sve sljaka kako treba i niti jednom se nije smrznuo,a konfiguraciju imam u potpisu.
|
|
|