Citiraj:
Autor Visitor Q
 hahaha ti hammeru dobro da nisi narucio onaj Hunter edition ili kak' se vec zove, gdje dobijes silikonskog facehuggera u prirodnoj velicini  Nebi vise nikad oka sklopio..
znas sta sam ja uvijek znao fantazirat,..  kada bi tukao previse cod-a i ako bi moral bio na niskim granama, negativan score, neprijatelji nas ownaju itd. onda bi zamisljao kako bi bilo cool pojaviti se na cod serveru kao Predator iz AvP-a  de zamisli ekipa rusha svojim standardnim rutama, kemperi se gnjezde, i odjednom nesh' ih nepoznato i nevidljivo pocne klat jednog po jednog  Server se zakljuca i respawn se zgasi.. Daj zamisli klince, kladim se da bi se stvorila totalna psihoza, bas kao u prvom Predatoru  Steta sto se tako nesto ne moze simulirat..
|
Odlična ideja, o tome sam i sam razmišljao. Postoji neki cod4 mod u kojem je nekakvo čudovište koje goni igrače ali predator bi bio fantastična stvar. Možda se netko upusti u izradu moda. Zamisli osječaj: početak igre, spawnaš se prvi put, drugi se spawnaju oko tebe a u daljini se čuje misteriozni urlik, nisi čuo ni jedan ispaljeni metak a ljudi padaju kao muhe, počneš se panično vrtiti oko sebe i gledati gdje je. Na kolegi do tebe vidiš čudne tri crvene točkice....
EDIT: hammer of thor prestigao si me u misli, nisam refreshao stranicu.