View Single Post
Staro 04.03.2010., 03:03   #259
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Gdje je nestao masterfan igre Visitor Q?
Dobio novu grafu, kupio igru a nijednog dojma...valjda mu se ruši?

svidja mi se ova tvoja sintagma 'masterfan' valjda zato sto se rimuje sa masterplan, pa podsvjesno izaziva introspektivni snoshaj mog' nutarnjeg pjesnika i latentnog negativca shire slike

Ma grafa jos nije stigla, tek' u petak ju budem uglavio i demontir'o MS'ovu timebombu sa frishkih 7 smrtnih 'grijeha' od kojih ce valjda prvi biti AvP

a sto se tice dojmova, od istih sam se preventivno odlucio malo odmaknuti, pogotovo u ovom slucaju, jer me je na neki nacin pogodio izvitopereni kontext u koji su ljudi odlucili uklopiti svoja nadridealisticna ocekivanja

Vec prema nekim ranijim primjerima je vidljivo kako se cijela jedna subkultura tesko nosi sa dekadencijom svoje nishe. Ljudi kao da su se podjelili u dvije extremne krajnosti; jedni nikako da se oproste od 'slavne' proslosti, a drugi opet lobotomizirani povrsnom genericnoscu sadasnjosti ni zarezom da ju priznaju. Umjetnost umjerenosti kao da je u kompost propala zajedno sa selektivnoscu boljih izbora, pa svi zele sve, odmah i preko k*rca, a onda kada to i dobiju muci ih preuranjena ejakulacija.. iako bi engleski ekvivalent bolje opisao 'nezrelost' problema. Ugl. da ne plashim puchanstvo strahotno nepristupacnim filozofijama, reci cu samo da je onaj tko je ocekivao da ce mu AvP priustiti identican emocionalni koktel kao nekad' - njezno iracionalna osoba, koja bi pod zastavom nadobudnih ocekivanja vjerovatno i nevinost mogla izgubiti po jos koji put

Ja odbijam biti razocaran ! i zelim samo malo sado-mazo nostalgije u novom korzetu

tesselacijom protiv flagellacije !