View Single Post
Staro 03.03.2010., 22:36   #1742
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Ajde,dajte mi neku preporuku Atijevke do 500 kn koja bi odrađivala posao kako treba (bezobzirno bila sa pasivnim,ili aktivnim hlađenjem,iako sam do sada imao samo pasivke i nikada problema).
Trenutna HD 4350,koja je low end odrađuje fantastičan posao za 250 kunića,ono,vrtim skoro sve naslove na low sa 1024*768,ili 1280*720 (na ovoj rezi i sa ovom grafom sam prešao Bad Company 2),jedino mi je Fallout neigriv.Ovo govorim čisto onako usputno.Ne patim na max detalje,niti me zanimaju max detalji,kao ni igranje na max rezi.Samo hoću nešto jače od ove,da si malo podignem fpse i tako.Nemojte,molim Vas,sad uletavat kao neki sa: "eeeeeeee,uzmi si HD 5***,košta ti samo 2-3 tisuće kuna".

Hvala lijepo.

EDiT : Linkovi poželjni.
jedan hint - ishop. trgovina ti je u sisku, ne moras se patiti sa odlaskom/kupovinom u zagrebu, i ako ti vrisne - blizu ti je prolaz kod grila (tamo je ishop, ako ne znas). imas par verzija 4670 (koju i sam preporucujem jer ju imam i sve sljaka 5/5 na 1680x1050 btw), a mozes i pogledati svaku, sto se tice hladenja.

Burko je offline   Reply With Quote