View Single Post
Staro 03.03.2010., 11:07   #20
Dramamine
Premium
Moj komp

Dramamine's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Slaven Pregled postova
Izgleda kao Zune .... netkom je to lijepo ?! ja recimo ne želim Zune s mogucnoscu telefoniranja
Taj sam!
Ja sam, recimo, čim je prvi put predstavljen Zune HD htio neki Zune Phone koji bi imao takvo fensi, finger friendly sučelje sa svim tim mogućnostima out of the box.

A ovo o nedostatku kompatibilnosti sa starim aplikacijama... to su glasine stare nekoliko mjeseci. Microsoft, koliko znam, nije ništa službeno rekao na temu pa je prerano za ikakve zaključke.
Koje vi uopće aplikacije koristite u svakodnevnom radu?

Ne kužim otkud vadite zaključke. To da WM više neće biti orijentiran prema poslovnim korisnicima zaslužujete... iz sučelja? Pa vidjeli smo tek nekoliko sličica i par kraćih filmića. Još puno toga se ne zna, a i sve što se zna se može pet puta promijeniti do premijere OS-a.

Ako će Windows Mobile 7 značiti da neću odmah po kupnji mobitela na isti morati instalirati neki custom ROM (i tražiti cijelo vrijeme neki koji radi u potpunosti kako treba), bolju integraciju svih sadržaja, kvalitetniji out of the box softver (a ne da moram instalirati stvari poput S2U-a i S2P-a) i minimalne hardverske zahtjeve od telefona (ono što se spominje za veličine ekrana, rezolucije i slično) što će donijeti i kvalitetnije i bolje prilagođene aplikacije, jedva čekam!