03.03.2010., 08:26
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor Baja 001
Nekoliko problema (opet  ) - Ikone su se pojebale (MS Office, Adobe...)
- Windows Event Servis se ne diže, jednako kao i OO servis
- OO Defrga ne radi kao posljedica ^^ navedenog
- Shell ikone za dotične programe (Office, Adobe, i sl) su iste kao i sami programi

Probao sam sa TuneUPom resetirat icon cache, i rebuildat ga ponovo, ali ništa  Isto tako OO nisam uspio osposobiti  a google me naveo na išta šta bi mi pomoglo. Evo kako to izgleda.

|
pa jesi probao jednostavno makniti ih s liste otici u start>>programs>>office (i ako tamo nema ikonice namjestiti ju) nakon toga opet desni klik "pin to start menu"
Citiraj:
Autor feelgood
Čini se da imam ogroman problem s Windowsima 7. Danas sam shvatio da mi ne rade gadgeti. Ne znam ni sam koliko dugo. Uglavnom, na netu sam našao da to zna imat veze sa UACom (kod mene je i dalje uključen). Pokušam pokrenut User Accounts u Control panelu i ništa se ne dešava. Pokšam pokrenut Windows update i opet ništa (vidim u procesima da se pojavi dllhost.exe i odmah nestane). Slijedeće sam shvatio da ne mogu pokrenuti niti jedan file sa msc ekstenzijom (javlja da mmc ne može otvoriti file). S obzirom da je komp friško instaliran prije mjesec dana, napravim i system restore i ni to ne pomogne. Na googleu ne nalazim ništa. Učinilo mi se da nekaj sa registryem nije u redu, pa sam instaliro novi Registry mechanic. On je našao neke greške i ispravio ih. No i dalje je sve po starom. Ima netko neku ideju?
|
Ja sam redovno skidao updatove ali mi je nakon nekog vremena nestao IE7 i Windows Gadget. Jer vidio sam da je tijekom updateova pisalo da se mozda neki fileov obrisu tako da sam sumnjao na to. Mozda da si stavis neki drugi program za gadgete i rijesen problem
http://www.sevenforums.com/tutorials...ndows-7-a.html
http://www.thoosje.com/windows-7-sid...and-vista.html
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Dosad ima par primjedbi u vezi win7 , i pojavljuju se uvijek,i na friskim i na "starijim" win7
1. Ako ubodem par usb uredjaja odjednom,recimo imam BT,printer,webcam,tele2 usb stick,nakon par dana koristenja,usb mi pocne stekati. Pogotovo kad ubodem nekakav usb stick, uvijek mi neki uredjaj "pukne" a usb utor na front panelu dakako vise n rade tj. "unknown device" problem,daljinac mi pocne stekati jer je uboden na unutrasnji USB itd itd.
2. Dvd editing i video authoring - nevjerojatno lose baratanje mpg i avi fajlova. Cijeli pc uspori,i pocne stekati i naravno nakon malo video editing-a ,uvijek nesto nije u redu prilikom izrade zavrsnog videa. Neovisno o programu ili "starosti" win7. Stavio Good old XP i sve LETI.
3. Kao sto je netko napomenuo,tu i tamo se smrzne ako prebrzo klikam i otvaram razne dokumente. Samo dugmic za restart pomaze.
Ne mogu se svega sjetit trenutno ali znam da mi tu i tamo zadaje glavobolju.
Moram napomenuti da gaming,mada malo igram,surfanje i klasicne stvari koje se rade na pc-u, npr. snimanje,chatting itd radi besprijekorno. Bila bi steta da samo tome sluze win7 jer su po meni obecavajuci za duze koristenje,ali mozda treba malo pricekti sp1 i/ili sp2 pa cemo vidjeti.
|
1. To je sasvim normalno za USB utore vise puta se i po raznim temama pricalo da jednostavno nemadovoljno struje za sve usb utore, npr. ja sam imo kod kuce 2 kamere (dok sam vodio radio-da neispadne sumnjivo  ) tastatura i mis...i sad kad ih sve poredam u jedan red usb utora odma mi javi na kompu unknown device samo sam zamjenio s donjim utorima i stvar ponovo sljaka
2. S kojim programima radis?
3. Ovo mi malo glupo zvuci jer neznam ni do ceg bi to moglo biti (posto nevidim konfiguraciju kompa)
W7 nije namjenjen samo za chatanje jer je stvarno dobro slozen system meni sve uredno radi, a instalacija je super jednostavna i zato "lajkam" W7
@ante 2
jesi mozda probao instlirati drivere s cd-a mozda ti s ovima jedostavno nesto nepase, da ti nije namjesteno u windowsima da kad ti komp prepozna nepoznati uredjaj da skida drivere (to bi trebao iskljuciti). Ako imas drivere na cd-u probaj te opaliti ako sve radi nista nediraj i mirna bosna 
Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 03.03.2010. u 08:43.
|
|
|