View Single Post
Staro 03.03.2010., 03:04   #22
marko_zg
Premium
Moj komp

marko_zg's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ja hvala bogu nemam nigdje jake ledice. Na monitoru se ugasi kada monitor radi tako da mi ne smeta a kada je monitor u stand by onda blinka ali mi opet ne smeta jer ju onda ne gledam. Tv mi isto ima jako slabu plavu ledicu koja kada tv

radi jedva da se vidi a kada je tv ugasen onda jako svijetli ali ju opet onda ne gledam pa ne smeta. Uglavnom imam srece sa time, ali sam imao jedno kuciste sharkoon rebel 12 a to kuciste je imalo onu najacu plavu ledicu i kada bi lego u

krevet a ostavio komp da skida ta bi mi picila ravno u facu i dizala mi zivce a uvijek sam bio ljen ju utisati hehheh pa sam nakraju prodao kuciste i vise nemam tih problema. A vama kojima smeta ja bi to sredio crnom izolirkom ali iz nutra da

se ne vidi, znaci izvadi se gumb i obljepi se ledica i vrati se gumb i sve izgleda tvornicki ali svijetli, ili ju samo prigusiti nekom poluprozirnom trakom tipa ona bijela pik traka isto iznutra. Kroz nju svijetlo prolazi ali 5 puta manje te se vidi da je

ledica tu ali opet ne smeta. Neznam kak vam to bljesci da vam smeta, ali ak imate ledicu ko ja na bivsem kucistu na monitoru onda ste nahebali i razumijem vas hehehehee.
marko_zg je offline