Ja ne vjerujem šta su ovi idioti u stanju napravit. Pobogu imaju taj HGSpot brend koji ajde recimo još uvijek nije za bacit i može ga se spasit i napravit nešto od njega.
Evo sad prolazim pored njih kad tamo neke ljubičaste naljepnice po prozorima pokušavaju stavit. Izgleda ko šaka na oko.
Otvorite stranicu apple.com i hgspot.hr kome ovo nije slično nek se lupi s nečim po glavi.
Morali bi se malo zamislit i skužit da oni nisu Apple nego najjobičnij retailer u jednoj maloj dosta čudnoj državi. Ja ne znam ko njima radi tamo i ko to sve osmišlja? To je čista katastrofa, džaba mu faks i sve, al ja mislim da bi neko sa foruma ovdje bolje odradio marketinšku kampanju. Imate xy firmi vani koje imaju odlično napravljene web shopove, cjenike i online kupovinu, zašto nisu napravili kopiju njih stvarno mi nije jasno?
Ajde odnos s kupcima i RMA je za hrvatske standarde po meni za 5.
Poslovnice i Metkoviću, Šibeniku i Kutini? WTF ne mogu vjerovat da im se to isplati, al ajd, ako se isplati još bolje.
Cijene su prevelike, a izbor komponenti jako loš (nadam se da je ovo privremeno).