View Single Post
Staro 02.03.2010., 13:06   #30
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Da u policiji pametniji rade, ne bi radili u policiji.
Policija mozda je vrlo zahvalna meta za sprdachine, ali ipak nije lijepo generalizirati Ladybug

Imam prijateljicu koja je mogla po ocjenama i CV-u sto god je htjela raditi, bez brige za ponude. Ali profesionalna znatizelja je nakraju odvela da postane dipl. kriminalist. Vjeruj mi blago je reci da je pametna. Kolege s kojima rade su ostavili na mene dojam ljudi prilicne sirine znanja a nisam bas sklon olakoj fascinaciji velicinama. To sto nasa politika ima modus liderskog eutanaziranja svake izvrsnosti na individualnoj razini, to je vec boljka koja tisti skoro u svakoj sferi. Krivo usmjereni kadrovi ce uvijek biti neefikasni, bili budale ili jako pametni.

Dajes podrsku autoru teme na ukradnom biciklu, dok u isto vrijeme castis ga pohvalom da mu pola obitelji nije bas najbistrije

Jer Win32 je napisao da mu dosta clanova obitelji upravo radi u murji

Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Nije više Zagreb grad gospode! Ne zaključavat se u stanu po noći!! Bicikl ostavljat u prizemlju nabalkonu!! I to kakav! Ja ni šnitu kruva ne bih više ostavila vani lopovi se u zagreb uvoze iz svih dijelova Hrvatske! Po DANU se zaključavat.
Zato je moja preporuka da se klonite nekrofilsko-forenzicarskih serija koje u ovom trenutku svaka zemlja EU kopira u nekom lokalnom izdanju. I mi smo vec na tragu takvih u domacoj produkciji. Pa onda svijet nece biti tako malog kalupa i vidjet ces da se ne treba bas toliko zakljucavati

Zao mi je bicikla, ali, ako je to najgore sto ce se desiti Win32 ove godine, onda sam siguran da bi se mnogi mijenjali kad sljedece godine budu razmisljali o stvarima koje su ih zadesile. Slucajnost ne postoji, ove male nepravde koje nam se dese obicno su sudbinsko usavrsavanje

No ipak se nadam da ce ga Win32 naci i nek mu je sretno u pronalasku.
Visage je offline