View Single Post
Staro 02.03.2010., 09:14   #24
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Hvala vam ekipa.....svima....
Ma balkon je ono...prizemje totalno......ma kavo prizemje, ulica!
Iznad mene narkic i stalno mu neka ekipa ide gore....mozda je netko od njegovih!
Sinoc polijepili pokvartu slike bajka sa serijskim brojem + napisali za nagradu pa mozda majmuni sami dovezu bajko..ono ko fol nasli ga i te sheme.
Uostalom, taj narkic mi je jednom upao u stan oko 2-3 u noci......zaboravili smo vrata zakljucat i on je ili namjerno ili slucano (ne mogu tocno reci...makar zivi kat iznad mene) uletio mi u stan. Sva sreca pa imam APBT koji je izletio uz kreveta i doslovce poletio za njim no seljak se nabrzinu zakljucao za trebom u stan! Ono sto je najjadnije je da je tip svoga psa u strahu zaboravio (tj. pas nije bio brz kao onoi...hehehe) pa ga ovaj moj uhvatio i samo nabio par puta u zid i ostao stajat ispred vrata i rezat. Od toga dana...a proslo je vec par mjeseci me lik izbjegava i uopce ga ne vidim....vidio sam ga par puta ili rano ujutro kako izlazi van ili kasno navecer + seljak po cijeli dan ostavi psa na balkonu koji konstantno laje na svako njesra....jednog dana ce netko u zgradi skrenit radi tog njegovog psa i tog lajanja.
Najogore je to sto kada sam zivio u VT i kada su mi ukrali bajk od 500-tinjak kn...neki Rog....jos sam bio klinac, dosla mi je policija kuci i otiske uzimala po podrumu, a ovi jucer na Tresnjevci nista...cak ni papir nisu neki dali da sam bio tamo + stalno se zahebavali. Je...istina da mi je tata bio nacelnik u VT i da mi teta radi u interventnoj te cijela obitelj na sudu radi i to je uticalo vjerojatno sto je ekipa dosla. No ovo jucer....koma!
Ako netko zna kako se zove nacelnik policije na Tresnjevci (ili kako su oni vec rangirani tamo...ne znam....) neka mi javi na PM...bio bih mu zahvalan.
Sva sreca pa znamo dosta ljudi jos u policiji i po Zg pa ce oni malo ispitat ekipu tu po kvartu....no mislim da su se stakori tko zna gdje sakrili.
Bio sam toliko ocajan da sam i gledao po ovim starim vagonima sto su pored mene i trazio bajk!
I pazite ovo...najzesca fora sta su u panici likovi ukrali....RUCNIK SA KOJEM BRISEM PSU NOGE kada svaki puta dodemo iz vana pa mu ih u tus kabini operem....issssss.....koji uslagirani majmuni!
Danas jos printam mali milijun letaka i izljepit cu ih po cijelome gradu ako treba, a vi ako bilo sta vidite molim vas javite.

LP I TNX

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline