Citiraj:
Autor win32
Nocas nam je natko sa balkona ukrao Konu Hoss Deluxe, model 2007. Bajk je u stanju "novo".Lokacija je Crnomerec/Tresnjevka...Humska ulica.
|
Mozes li molim te uslikat barem mobom da vidimo kako tocno izgleda taj balkon? Znam kvart, ali tek donekle zamisljam balkone. Zanima me jel bagdadski skakao po balkonima ili je to nesto ipak drugacije kod tebe. Tko zna, mozda se desi neka racija pa u kolekciji pronadjes svoju Konu. Mala sansa ali desavalo se.
Citiraj:
Autor srale7
Ja isto mirno ne spavam od kako sam se preselio na novi kvart, i tamo mi bike stoju dolje u šupi. Iako su do njega 4 kljuca(ulazna vrata, vrata od podruma, vrata od supe i moj lanac na bikeu) par puta sam sanjao da su maznuli bike i onda u 5 ujutro sam isao vidjet jel bike tamo.
|
Svejedno dal je kuca ili stan, ni u garazu/tavan/dvoriste ni na balkonu.... nije mi tamo gust drzati biciklino. To je za one tipove koji ne peru svoje aute/bicikle pa ih bacaju daleko od ociju
Cistoca treba sijati na nekom lako
vidljivom mjestu.
Citiraj:
Autor srale7
ALi sto se tice tih kradja, vidio sam jednu jako učinkovitu stvar, koja ubiti ni nije specijalno za kradju bicikala, vec za kradje opcenito.
|
To su mali shock alarmi, tako su ih zvali u 80-tima. Imam negdje takvu stvar, okida se povlacenjem/odvajanjem "vezice" od samog uredjaja. Bucno ubitacno ali i jednako po bateriju. Cudno, mislio sam da su takve stvari otisle u ropotarnicu zaborava
Citiraj:
Autor NJUNJO_HR
Ljudi meni su ukrali ženski, rozni, sa dva paktregera bicikl ispred Martinovke pored FERa.
|
Nije bas nesto s cim se trebas hvaliti na forumu