View Single Post
Staro 01.03.2010., 23:23   #937
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
A zašto bi drivere za grafu stavljao na mjesečnoj bazi? Zato što pola foruma prakticira tu glupost pa moraš i ti? Ako sve radi kako treba, ne vidim razloga radi 2-3 fps-a svaki mjesec prolaziti istu proceduru i onda strahovati koje sranje će donijeti novi driveri. Jesi li probao uopće pokrenuti instalaciju novih drivera bez brisanja starih i bez Driver Cleanera i sličnih programa koji ničemu ne služe?
Pa ne bih ih mjenjo da mi sve radi OK hebote led

Ovo oko mjenjanja na mjesecnoj bazi je vise bilo opisno glede toga kako su zasrali nacin i proceduru kako se driveri mjenjaju. Iskreno ja bi bio presretan kad bi driveri za grafu radili 2-3 godine bez problema, uf to bi bilo ka bog, ali znamo da to nije tako.
Izajde nova igra i eto veselja tj. diz nove drivere, pa je ili driver novi ili se prestat igrat treba (ko što bi stari Joda reko)
Nisam probao samo pokrenit instalaciju bez da brisem stare drivere, jer mi se cinilo nelogicno, a i dosadasnja praksa mi nije bila takva.
Sta se to tako radi kod Windoza 7 ????

+ junace nisi mi pomogo oko problma kako ih promjenit, tj skinit stare i dignit nove.
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote