Citiraj:
Autor blava
uglavnom ne bi ni trebao lijeciti jer stavi na helmet psy upgrade i nemas brige 
|
da, ali to tek može nakon nekog vremena, prije ne. naravno, ukoliko ne koristi raznorazne modove.
Citiraj:
Autor blava
@DrugBrko opet problemi krenuli...nece opet travel iako asm vratio default...neko vrijeme radilo i nece opet...pa sto je problem :'(
|
problem je u tome što neke verzije igre, kao npr one koje si
postoje određeni problemi sa njima.
ja sam instalirao orginal igru koju sam kupio u UK, Special Edition i nisam zabilježio niti jedan crash. dok se ova gorenavedena sigurnosna kopija rušala i razbijala nVidijin driver svakih 15 minuta.
-->
Citiraj:
Autor blava
imas tablete za lijecenje psi neznam tocni naziv,ali ja mislim one lijece i daju privremenu imunost na psi zracenje...
|
Citiraj:
Autor blava
uglavnom ne bi ni trebao lijeciti jer stavi na helmet psy upgrade i nemas brige 
|
da, ali to tek može nakon nekog vremena, prije ne. naravno, ukoliko ne koristi raznorazne modove.
Citiraj:
Autor blava
@DrugBrko opet problemi krenuli...nece opet travel iako asm vratio default...neko vrijeme radilo i nece opet...pa sto je problem :'(
|
problem je u tome što neke verzije igre, kao npr one koje si
postoje određeni problemi sa njima.
ja sam instalirao orginal igru koju sam kupio u UK, Special Edition i nisam zabilježio niti jedan crash. dok se ova gorenavedena sigurnosna kopija rušala i razbijala nVidijin driver svakih 15 minuta.