Ha dobro, onda ćemo opet ići na Sljeme s time da je onda sve na moj račun. Što se robe tiče, ja sam oprao bicikl sa šlaufom, a s njim i svu robu i tenisice.

Stvarno sam bio blatnjav.
Nego, rješio sam i problem vilice koji sam imao prije par strana. Unutra je bio spacer od 10mm. Sad je vilica u pogonu sa pravih 130mm. Promijenjeno je i ulje, isproban lockout i sve radi. Znači da sam sve ok uradio
EDIT:
Citiraj:
I imam dva pitanjca kratka Focus Thunder 3.0 (ovaj jeftiniji) vs Univega RAM AM3 vs Specialized Pitch Comp? Pike vs Fox RC 32 Talas?
Univega mi se nekako najvise svidja, a i dijelovi su odlicni, ali koji komentar nebi bio viska
|
Nešto slično sam i ja gledao za sebe. Focus je definitivno najlošiji po opremi, a mislim i po hodu. Univega - najbolja. Kočnice, shock, definitivno Univega. Pogon je svuda jednak, kotači brijem isti, ako ne i bolji na Univegi (ne vidim koje su žbice i nabe). A sad, Pike ili Talas. Vjerujem da je Pike malo mekši jer je ipak coil, a Talasu najčešće i prigovaraju da nema onu "mekoću" jer je to ipak zračna vilica sa više brtvi i svega. Talas je 32RL.
Što se same suspenzije tiče, mislim da će ipak Univega sa Fox-om bolje raditi, nego Pitch Comp sa X-fusionom (iako sam nedavno vidio od X-fusiona iznutrice od vilje i čini mi se da su to jako dobre vilice i shockovi, no Fox je provjeren). Da je Pitch Pro u igri, možda bih čak i njega preporučio s obzirom da je vani dobio svugdje nagrade i bio među najboljim bajkovima. Tako da Pitch sa pravim šokom i par upgrade-a bi bio definitivno najbolji AM bajk. No kako stvari početno stoje, ja bih otišao na Univegu. Kočnice, shock a i vilica koja se lagano proda/zamijeni za nešto od RS-a. Samo, koliko hoda ima Univega ?
Kad smo išli danas na Sljeme, bilo je velika većina FS bajkova. Kad se zalocka suspenzija, bajk ide kao HT uzbrdo.