View Single Post
Staro 28.02.2010., 22:30   #1167
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Da,svi smo mamlazi.
Sad odi igrat MW 2 i pownaj ih sve s nukom samo nemoj ovdje više trollat.
Ti malo cesto posezes za tim izrazom, i pitanje je da li uopce znas sta to znaci. To sta se ja ne slazem sa tvojim misljenjem, ne znaci da sam troll, a ti ne moras nazivat trollom svakog tko ne dijeli tvoje misljenje. Jel ti jasno?
Sa druge strane, tema je BC2, a ne SAMO POZITIVNO o BC2. Izjasnjavam svoj stav, bio on negativan bio on pozitivan.
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
@aircanada - jako si subjektivan i pretjerujes.

I nije u redu da nekoga zoves mamlazom iz razloga jer ti nemas para ili ih ne zelis trositi na komp..

Sto se tice samog engine-a i rada igre, trebas biti sretan sto se konstantno događa evolucija igara (zadnji i buduci Frostbite 2.0 je upravo to), a ne kukati kako je sve zahtjevno.
Dakle, opet, da li ja imam para ili ih ne zelim koristit za komp nije stvar. Stvar je da je cinjenica da je ipak glupo trosit pare na komp zbog jedne igre. Da smo na nekoj drugoj temi, na temi koju ne dizete u nebesa, djelili bi isto misljenje Htio ti to priznat ili ne.

BC2 je dosta dobra igra, drukcijeg tipa od COD2, iako je zanr isti. COD mi ostavlja dojam da je vise dinamican, brzi... Dok je BC2 timski, na vecim mapama, vise takticki. I takav stil igre mi i je drazi. I to ne osporavam (da je igra dobra), ali nuspojave su ipak tu...

aircanada je offline   Reply With Quote