View Single Post
Staro 28.02.2010., 09:46   #42
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Nikol@Grozni Pregled postova
Nisam bio siguran jel dobro sjeo na cipset, nisam bio siguran koliko ga "smijem" stegnut da ne pukne Nb...
Evo stalo je nemam bas previse vremena ( skola i to.. ) trebam nabaviti pleksi u bijeloj boji ( ili pofarbat ),
pa cu namontirat stranice a prednju jos smisljam kak ce izgledat, mozda stavim neki vent da puse po hdd-u posto se grije dosta ( zna temperatura doc i do 45-50C ).
Nered sam malo sredio, slike cu stavit kod sljedeceg updejta.
Stegni ti njega kolko ide.

A kako naliježe na jezgru možeš i sam provjerit. Staviš ga gore, zategneš, skineš i pogledaš kakav je trag ostavila pasta. Instantno znaš dal dobro sjeda ili ne.

Znam što te točno muči kod tog bloka jer sam i ja uvijek imao filing da ne sjeda dobro i svaki put sam triput provjeravao. Plus što se klackao, no jednom kad montiraš to je to.

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Samo se nadam da nećeš odustat od toga, jer i ja sam krenuo tvojim stopama. Onda se lagano počelo fušariti, pa je pocelo i curiti, pa tako dalje, i na kraju sam se vratio na zrak, i nemislim nikada više ikada na vodu ić...al samo nastavi

p5K je baš šminka od ploče . Kakve su temp proca i to?Ja sam imao identičan blok(dali imaš ledicu unutar bloka?)ako nemaš možda je to moj bivši
Ako pričaš o bilo cpu ili nb bloku, to su MOJI bivši