Meni osobno gledljiv film, možda čak i preporuka ko traži tako nešto ratne tematike, iako u toj, ratnoj tematici bliskog istoka mi je dosta bolji The Kingdom koji za razliku od ovog ima jeben kraj te Traitor kojem se pak dosta radnje ne odvija na bliskom istoku i nije toliko "ratni" al ajde, ima poveznica i s ratom i s teroristima i sa bliskim istokom 
Neki dan san nabavija i Battle for Haditha (2007), to bi također moglo bit dobro, al otom-potom... -->
Pogleda Rescue Dawn (2006)
Dobra drama, odličan prikaz Vijetnama/Laosa, ipak akcije nema, pa nemojte da vas Vijetnam asocira na akciju. Ako vam je do akcije i Vijetnama tu 2 filma vladaju, možda još koji, al 2 koja san ja pogleda; spomenuti The Deer Hunter iako meni i nije toliko masu dobar kao nekima, jedino šta filmu priznajem je odličan prikaz PTSP-a, to je jebeno odrađeno, nema zamjerke. Te Apocalypse Now Možda ima još koji, al ne mogu se sjetit
Ovo je onako, drama sa dozom pustolovina u ratnom okruženju, pa kome to ne smeta previše, preporučujem
EDIT:
Inače slažem se da Hurt Lockeru definitivno nešto fali. Možda ja nisan dovoljno "dobar" filmofil da u njemu prepoznam "ono nešto", ali meni definitivno nije ništa posebno. Istina da je prikazan rat u Iraku i istina da u zadnje vrijeme i nije bilo ok ratnih filmova. Al ono, 2,3 razminiravanja na istu caku (skoro pa repriza jebate), opijanje u međuvremenu i ...
Meni osobno gledljiv film, možda čak i preporuka ko traži tako nešto ratne tematike, iako u toj, ratnoj tematici bliskog istoka mi je dosta bolji The Kingdom koji za razliku od ovog ima jeben kraj te Traitor kojem se pak dosta radnje ne odvija na bliskom istoku i nije toliko "ratni" al ajde, ima poveznica i s ratom i s teroristima i sa bliskim istokom 
Neki dan san nabavija i Battle for Haditha (2007), to bi također moglo bit dobro, al otom-potom...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 28.02.2010. u 02:12.
|