i ekipa jos vam je win 7 dobar ???
meni nakon ove kalvarije sa promjenom drivera za grafu vise nije dobar, hebes ti OS kod kojeg nemos lako i jednostavno promjenit drivere za grafu, ajde da su driveri za mrezu to se rijetko mjenja ili nikad, eventualno za zvuk to se zna koji put dogodit da ti treba novi driver, ali brate drivri za grafu se mjenjaju na mjesecnoj bazi pa ako to ne ide u par poteza e hebo ti takav OS.
jer vjerovali ili ne jos nisam uspio promjenit drivere (od zadnjeg posta) sa verzije 195.62 koja je stavljena odma nakon instalacije w7, sa novim driverima v.196.21
kako god da ih deinstaliram i ocistim sa driver clinerom ili necim slicnim nako restarta glupe vindoze stave nakakve svoje drivere za nvidiju, cak sam probao stavit da je univerzali graphic adapter (ili nesto slicno uglavnom da nije nvidija) i poet nece instalirat drivere
dojde do cca 20% one trake koja pretstavlja postotak instalacije i javi mi gresku tj da ne moze nastavit sa instalacijom i da probam opet
cak i kad probam stavit stare drivere (195.62) koji su se prvi puta tj odma nakon friskog instaliranja OS-a instalirali ok, opet nece tj javi mi situ gresku
sistm sam u tkz normalno stanje sa instaliranim driverima vracao preko restore point-a
pa jel ima neko kakvu sugestiju osim nove reinstalacije windoza, moram jos probat u postavkama tj Device Manager-u za grafu izbit drivere koje mi tamo javlja pa vidit oce li se nakon toga dat instalirat nova ili bilo kakva verzija drivera
jesam li ja sreckovic koji jedini ima ove probleme kod nas ili ima jos neko tamo ko poati ko ja, jer surfajuci po netu naiso sam na ljude sa slicnim problemom
os je legalan (bar bi trba bit

) 64 bit , sa jednim glavnim racunom i sa jednim gostom