Lurkanjem po zadnjim stranicama topika vidim da se između ostalog opet spominje HG,MS,MRs
a to me podsjetilo da sam zaboravio nakucat završetak one moje priče....
Dakle, nakon neka 3 mjeseca dođe NOVI NOVCATI uređaj iako je isti več jedno vrijeme EOL.
E sad, s obzirom na cjelokupnu povjest tj. koliko je servisiranja bilo potrebno da se 'utvrdi' da prijašnji uređaj NE VALJA ,te s obzirom da se zadnje servisiranje odužilo duplo od vremenskog roka određenog jamstvenim listom i da uz sve nije bilo nikakvog govora o nadoknadi štete ...
čovjek bi očekivao da je NAJMANJE što se može napravit da kreteni u toj tvornici te servisu dobro obrate pozornost na to u kakvom stanju če mi dati novi.
Ali to je očito bilo previše za očekivat.
Novi uređaj - novi problem.

Strogo gledano nije neispravnost nego nedostatak ili mana al svejedno.
A kao šečer na kraju ,na moju pritužbu dobijem komentar kako 'oni s tim nemaju ništa več su samo posrednik između mene i proizvođača' .
Uz to imaju obraza i za komentar "
da je očito stvar u meni kad i dalje tvrdim da ne valja" ali da je uređaj još pod garancijom pa sam slobodan da ga pošaljem...

A što se same garancije tiče, ostala je još godina od trogodišnje garancije (od čega je otišlo 9 mjeseci na servisiranja) jer od novog garantnog lista ništa.
Slanje novog uređaja na kopanje i započinjanje iste priče nanovo mi je zvučalo mazohistički tako da...