View Single Post
Staro 27.02.2010., 01:55   #2901
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Lurkanjem po zadnjim stranicama topika vidim da se između ostalog opet spominje HG,MS,MRs
a to me podsjetilo da sam zaboravio nakucat završetak one moje priče....

Dakle, nakon neka 3 mjeseca dođe NOVI NOVCATI uređaj iako je isti več jedno vrijeme EOL.

E sad, s obzirom na cjelokupnu povjest tj. koliko je servisiranja bilo potrebno da se 'utvrdi' da prijašnji uređaj NE VALJA ,te s obzirom da se zadnje servisiranje odužilo duplo od vremenskog roka određenog jamstvenim listom i da uz sve nije bilo nikakvog govora o nadoknadi štete ...čovjek bi očekivao da je NAJMANJE što se može napravit da kreteni u toj tvornici te servisu dobro obrate pozornost na to u kakvom stanju če mi dati novi.

Ali to je očito bilo previše za očekivat.

Novi uređaj - novi problem.
Strogo gledano nije neispravnost nego nedostatak ili mana al svejedno.
A kao šečer na kraju ,na moju pritužbu dobijem komentar kako 'oni s tim nemaju ništa več su samo posrednik između mene i proizvođača' .
Uz to imaju obraza i za komentar "da je očito stvar u meni kad i dalje tvrdim da ne valja" ali da je uređaj još pod garancijom pa sam slobodan da ga pošaljem...
A što se same garancije tiče, ostala je još godina od trogodišnje garancije (od čega je otišlo 9 mjeseci na servisiranja) jer od novog garantnog lista ništa.

Slanje novog uređaja na kopanje i započinjanje iste priče nanovo mi je zvučalo mazohistički tako da...

Dobro, nisi mi jasan.

Prvo, proslo je bilo 45 dana (po jamstvenim, kako kazes) i nisi napisao prijavu nego cekao?
Drugo, bez obzira sta si ti potpisao kod primitka novog, sta si ti dobio za ostvarenje novog jamstva ti treba a) original racun b) racun zamjene (e sad, ako ti pise da je zamnjenjen).

Pogledaj moj post par redova gore i vidis po kojim clancima ti ide nova gara i lijepo to prijavi DI ako tvrde da ne vrijedi.

A sad lijepo napisi koji proizvod, koja greska i koja mana. Pazi - ako ima nedostatak imas puno pravo na povrat novca.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote