View Single Post
Staro 27.02.2010., 00:04   #2900
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Lurkanjem po zadnjim stranicama topika vidim da se između ostalog opet spominje HG,MS,MRs
a to me podsjetilo da sam zaboravio nakucat završetak one moje priče....

Dakle, nakon neka 3 mjeseca dođe NOVI NOVCATI uređaj iako je isti več jedno vrijeme EOL.

E sad, s obzirom na cjelokupnu povjest tj. koliko je servisiranja bilo potrebno da se 'utvrdi' da prijašnji uređaj NE VALJA ,te s obzirom da se zadnje servisiranje odužilo duplo od vremenskog roka određenog jamstvenim listom i da uz sve nije bilo nikakvog govora o nadoknadi štete ...čovjek bi očekivao da je NAJMANJE što se može napravit da kreteni u toj tvornici te servisu dobro obrate pozornost na to u kakvom stanju če mi dati novi.

Ali to je očito bilo previše za očekivat.

Novi uređaj - novi problem.
Strogo gledano nije neispravnost nego nedostatak ili mana al svejedno.
A kao šečer na kraju ,na moju pritužbu dobijem komentar kako 'oni s tim nemaju ništa več su samo posrednik između mene i proizvođača' .
Uz to imaju obraza i za komentar "da je očito stvar u meni kad i dalje tvrdim da ne valja" ali da je uređaj još pod garancijom pa sam slobodan da ga pošaljem...
A što se same garancije tiče, ostala je još godina od trogodišnje garancije (od čega je otišlo 9 mjeseci na servisiranja) jer od novog garantnog lista ništa.

Slanje novog uređaja na kopanje i započinjanje iste priče nanovo mi je zvučalo mazohistički tako da...

EDIT:

Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Dobro, nisi mi jasan.
Prvo, proslo je bilo 45 dana (po jamstvenim, kako kazes) i nisi napisao prijavu nego cekao? ....
Mislio sam da je cijeli slučaj dovoljno interesantan da netko zna na što se nadovezujem...

Pa evo da ispravim pogrešku / da se vidi na koju se priču nadovezujem.
Od početka prema kraju.
Jen , dva , tri , četiri , četri.5 , pet , šest , sedam , osam , devet , deset ,

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 27.02.2010. u 10:18.
Imagine je offline   Reply With Quote