Citiraj:
Autor tech
Dobar stari R34 možda?
El se zna neki ETA kroz kolko bi ovo moglo biti gotovo?
|
Nema nazalost toga skylinea, meni isto medju top 3 auta ima onaj citerski GTR koji mi na zivce ide koliko je savrsen

Kak mislis gotovo? igra?
Pa ono odgodili su u japanu, sad cemo vidjet jer su se malo zaletili navjerojatnije i Sony stopa sad jer izlazi i God Of War III, pa Final Fintasy 13, pa je izasao Heavy Rain itd...
Pa da valjda neispucaju previse jer mnogo njih niti nema para pa ce na igrama sparati

Valjda ce rasporediti malo ali vjerujem da ce se na ovome E3 u 6mj znat kad izlazi, mada bi ja rekao recimo 8-9mj (kad je inace susa sa igrama) ili 12 da se proda sto vise Bundleova za blagdane...
A oni se nemoraju u PolyPhony Digitali bojati oce li im kakav Call Of Duty pokvariti planove

samo ovaj jadni prologue je prodan u 4,8 milje primjeraka, koliko je ekipa gladna novoga GT-a
PS: Pardon evo bas sam pogledao ima R34 V-spec II Nur"02 
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12