View Single Post
Staro 26.02.2010., 17:38   #2893
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Pa bože dragi fanatik, pa negdje već treći put govorim da me nije nitko htio zavaljat, ja sam sretan sa zamjenom, kojom sam ja rečenicom rekao da su me htjeli zavaljat?
Govorim da je problem u tome što bi ja trebao šutit o svemu zato što su mi dali bolju karticu. Sad bi ja da prodam tu karticu kad i ako je dobijem mogao zaraditi cca 500kn, znači za tih 500kn ja trebam biti sretan i šutit na to što mi seru po glavi.

1. Kako mene zaboli kad me lik nazove i prije nego išta ponudi krene pričat o amortizaciji?
2. Isto ko i 1.: "Znate mi sad karticu šaljemo, u jednom smjeru nam je 100€, u drugom 100€ i to nam je direktni gubitak" to mi je također rekao prije nego je išta ponudio.
3. Opet, to mi je sve pričao prije ponuđene kartice.
1., 2., 3. On je meni cijelu priču ispričao prije nego je karticu ponudio. Mene uopće nije briga kolike oni troškove imaju. Jel to njihov ili moj problem? On je to meni sve ispričao u takvom tonu da to ispadne nešto ovakvo: Ovdje ovoliko gubimo, ovdje ovoliko i ovdje ovoliko, to si sve oduzmi od tvojih početnih 2650kn.
4. OK razumni vremenski rok je 3-4 mjeseca, to je sasvim normalno onda. Znači on da je reko godinu dana ja moram se složit s tim?
5. i dalje; donekle se slažem.
timmy je offline   Reply With Quote