Citiraj:
Autor timmy
Ajd malo smirite strasti.
JA SAM ZADOVOLJAN KARTICOM KOJU SAM DOBIO. I PREZADOVOLJAN.
1. Želim znati zašto mi lažu da postoji nekakva amortizacija?
2. Zašto mi kažu da plaćaju dostavu 200€ kad ne plaćaju?
3. Kažu: bit će zamijenjen memorijski čip koji je pregorio (uopće nije) i dobit će te karticu za 3-4 mjeseca tu istu. Ko je još vidio da se nešto šalje na drugi kraj kontinenta za zamjenu jednog memorijskog čipa? Šaljete tu u Logitech sve živo, nitko nikad nije dobio nešto popravljeno, a sumnjam da je itko čija je kartica išlja na drugi kraj EU na servis dobio opet istu popravljenu.
4. Jel razumni vremenski rok 3-4 mjeseca?
5. Jel normalno da kartica stoji 14 dana u Optimumu i 7 dana kod tog uvoznika i da se apsolutno ništa ne pomakne s mrtve toče, dok ja jedan dan zovem bijesan na sve moguće brojeve koje imam od njih i onda se sve "riješi" u sat vremena?
6. Na moje pitanje jel mi ne mogu odmah nakon par dana dati karticu i onda nek oni rješavaju stvar s uvoznikom koliko im treba dobivam odgovor: "pa nismo vam mi amerika". Jel to normalan odnos?
7. Najsmješnije u svemu: u žaru rasprave lik mi je rekao da ja nisam bio ovlaštena osoba za ugradnju kartice i da mi ako on to ne želi ne mora ni priznati jamstvo. Ja ga pitam jel sam ja iz Osijeka trebao zvat ovlaštenog servisera iz Zagreba da dođe stavit karticu; on kaže da jesam. I onda s takvima treba šutit. E neš kolega marš iz moje avlije, pali!!!
Eto želim te odgovore da imam argumente kad se čujem ponovno s njima. A ti mi argumenti trebaju da im dokažem da nisam budala koju mogu preveslavati kako hoće, A NE ZA CIGANJENJE DA DOBIJEM BOLJU KARTICU.
P.S. Evo rekoše mi jučer da će javiti kad im kartica dođe i pošalju. Da će to biti jučer ili danas. Evo zovem i naravno nije poslano, niti će biti poslano danas.
|
Da smirimo strasti? Pa ti si se u ovom postu zapjenio...
Ali da sam ja Optimum, evo kako bih ti odgovorio na tvoja pitanja.
1. Zabole te nešto ima li ili nema amortizacije ako dobijaš u zamjenu novu i bolju karticu.
2. Opet, zabole te nešto koliko naša firma plaća ili ne plaća dostavu ako ćeš dobit u zamjenu novu i bolju karticu.
3. I još jednom, zabole te za sve to ako ćeš dobit u zamjenu novu i bolju karticu.
4. Žali se nekoj višoj instanci pošto je promjenjen rok sa 45 dana na razumni, a to može bit zaista bilo koja cifra.
5. Čuj, možda i jesmo pomalo lijeni, al zakon nam to dopušta. Jebga, razumni rok...
6. Karticu NE možeš dobit dok se problem ne riješi s uvoznikom. I btw, mi zaista nismo amerika.
7. Mislim da se naš djelatnik malo zanio, jebga.
To bi ti ja napisao da sam Optimum.
Mislim, OK, djelom jesi u pravu, al s druge strane ni oni ne krše zakon. Ako je istina sve što pišeš, to im je potpuno nepotrebna antireklama. Ali ako je istina što zboriš, daj se udostoji reć o kojim je točno grafama bilo riječ da se može procijenit da li su te zaista htjeli zavaljat.