View Single Post
Staro 26.02.2010., 14:50   #2884
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Ti kao da si zastupnik ili imas svoj ducanNema puno price isti proizvod ili lova koje placena i nema odstupanja niti milimetra.Ako ne ide lijepim nacinom onda ide preko DI.

Daj mi molim te link zakona gdje kaze da se povrat vrsi samo na nacin "Povrat love dolazi samo u prvih 6 mjeseci, i to u slučaju proizvoda sa nedostatkom" pa da mogu mirno spavati

15 puta se ne mislim ponavljati, ako se ne možeš vratiti par strana unazad, onda ne moraš niti postati.

Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Tako je samo je problem sto kod nas prije kupca proizvod prolazi 10 nakupaca pa onda jedni drugima ne placaju i stvori se zacarni krug i tu najvise pati kupac.Zato treba kupati prozivod kod ovlastenog zastupnika i uvijek, ali uvijek pozivati se na Zakon o zastiti potrosaca clanak 5 stavak

(2) Trgovac je dužan, na zahtjev i prema izboru potrošača, proizvod koji ima nedostatak zamijeniti novim ispravnim proizvodom ili mu vratiti iznos plaćen za taj proizvod, odnosno sniziti cijenu ili, uz suglasnost potrošača, otkloniti nedostatak na proizvodu.

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 26.02.2010. u 15:05.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote