View Single Post
Staro 26.02.2010., 12:50   #57
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Evo, kupio tu kombinaciju i pozalio, smeche obicno. Ako netko hoce kupiti od mene za 300kn saljem bilo kuda. Koristeno par dana, naljepnice s tipkovnice nisu odlijepljene.

Mis je totalno ne-precizan a kao neki laser, fulas s njim jednostavno i nemozes male korake napravit, ne znam kako bih to opisao, to se jos netko zalio na stranom nekom forumu nisam mislio da ce biti toliko iritantno, nije nikako za nikakav graficki rad, mx518 je bolji od njega nekoliko puta i prijelaz s takvog misa je ne s konja na magarca nego s konja na pjeske. Pri tome mislim samo na preciznost optike/lasera i fluidnost...
Tipkovnica mi se svida izgledom i tipkanjem ali me smeta kasnjenje, evo dok sam pisao ovaj tekst 2x se desilo da upisem slova i ona naknadno se pojave na ekranu, pises pises normalno i onda kao da se pojavi kasnjenje od cak 4-5 slova. A kasnjenja po 2 slova su redovita... Nemam nikakve pozadinske procese koji bi usporavali rad kompa..
Izgledom su kickass ali uporaba zivcira. Nekako mi smrdi da je to snizenje zbog toga jer su ovo neki falš modeli miša, nevjerojatno je koliko je u banani. Da sam to kupio i platio po staroj cijeni na*ebo bi im se ma*ke i trazio povrat novca.
musso je offline   Reply With Quote