View Single Post
Staro 26.02.2010., 11:01   #380
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Našao sam neki bijesni snajper u blizini baze Yanov kod na onom bageru(između baze i onih tornjeva sa lijeve strane gdje su oni bloodfuckeri).

Hvala za savjet glede toolsa.
jebote led, pa daj si kupi igru na engleskom. i pocrvenili su ti zato jer si im upao nabrzinu, nije ih nitko drugi napao, nego si im uletio, prepali su se i poceli rostiljat po tebi nitko te tamo ne napada iz čista mira, osim zombija i živine -->
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Ma znam da netrebam po njima pucati ali nešto se desilo prije nego sam došao do njih netko ih je napao i kad sam ja došao bili su crveno označeni(neprijatelj na vidiku) uzeo snajp i sve potuku.
Odigrao sam već regularnu igru još na ruskoom pa sad isprobavam sa kojekakvim mod-ovima.

Našao sam neki bijesni snajper u blizini baze Yanov kod na onom bageru(između baze i onih tornjeva sa lijeve strane gdje su oni bloodfuckeri).

Hvala za savjet glede toolsa.
jebote led, pa daj si kupi igru na engleskom. i pocrvenili su ti zato jer si im upao nabrzinu, nije ih nitko drugi napao, nego si im uletio, prepali su se i poceli rostiljat po tebi nitko te tamo ne napada iz čista mira, osim zombija i živine
Brko je offline   Reply With Quote