Ajd se smiri, udahni par puta i pogledaj prvi red šta sam napisao. Evo još jednom: ja sam prezadovoljan s onim što sam dobio. Reko sam to čovjeku na telefon i sad sam ovdje opet napisao. Krivo mi je zbog njihovog odnosa prema meni ko da sam debil. Prije nego su mi išta ponudili pravili su budalu od mene pričama tipa: "pa znate na to vam se obračunava amortizacija", na moje pitanje koja točno amortizacija, po kojoj stopi i gdje to piše dobivam odgovor: "ma to vam nigdje ne piše ali mi obračunavamo". Onda kaže "nas transport kartice košta 200€ i to mi odma gubimo". Onda mi ponudi karticu i kaže "ta vam kartica košta 1400 kn", na moju opasku da gledam nabava.net i da košta 850 kn on kaže: "pa to su vam neki web shopovi i smješne trgovine". Onda kreće cjenkanje; on kaže: "ja nudim to" i da ja dam svoju ponudu šta želim. Zašto se ne bi cjenkao da dobijem bolje nakon svega? Da budem zahvalan što pravi budalu od mene? Na pitanje jel mogu šta dobit napismeno - naravno ne može.
EDIT: evo sad gledam na hwbotu. Prva kartica koju je on ponudio je u 3 benchmarka LOŠIJA od moje stare pokvarene kartice. U 2 je bolja i u jednom su podjednake. Eto toliko o njihovom poštenju i da treba biti sretan s onim šta oni ponude. Ne mogu vjerovat da ovo nisam prije skužio.