View Single Post
Staro 26.02.2010., 03:40   #6
vecernji
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor chvarko Pregled postova
To je to.

Ako na AV1 imaš program (trio plus!?), on mora biti reproduciran sa nekog vanjskog uređaja. AV2 je prazan i pogledaj jel to drugi scart ulaz (mora pisati uz njega) ili je to chinch ulaz (žuti-crveni-bijeli).

Kakvim kabelon je spojen video sa TV-om? (scart ili koaksijalni - ili oboje)
Jel ti antenski kabel (dolazni sa krova) spojen u video ili direkno (samo) u TV

Nemaš programa na videu (na njegovom tuneru) ako video nije spojen na antenu (koaksijalni kabel)

Ako možeš poslikaj situaciju, ubaci na forum i onda će ti se puno lakše moći objasniti.
Ja te ništa ne razumijem. Kakav drugi scart i chinch ulaz, što je to? I gdje bi to trebalo pisati?

Na tvu nemam skoro ništa, a na daljinskom isto. Fakat mi nije jasan način kako to namjestiti i dalje.
Meni bi trebalo da mi netko kaže: Gurni taj kabel u to i to, pritisni taj gumbić i traži programe i onda pritisni to i to da program bude na tom i tom programu. Ovako mi ništa ne pomaže to s tim scart i chinch ulazima i što ja znam, neke nepoznate stvari po mojem mišljenju. Na starom tvu sam to lako namještala ponavljam, ali na novom nemam pojma.

Pogledala sam otraga na videu i vidjela da u koaksijalnom ulazu nema ništa, u s-video ulazu nema ništa, jedino je u ext1 bio kabel koji je spojen s tvom i ja sam ga pomaknula u ext2 da probam da li će se što promijeniti, ali ništa. Znači to je neki kabl zvan ext2. Drugo nema. Kad uključim av prikazuje se s-video i video i to je to. Znam da je prije bio video na tom programu pa se to moglo nekako namjestiti i to mi je znao namjestiti brat, ali budući sad ne mogu do njega, htjela bih nekako probat sama, ali očito teško kad ne znam ni ja, ni nitko drugi.

Zadnje izmijenjeno od: vecernji. 26.02.2010. u 04:47.
vecernji je offline   Reply With Quote