PC spojen sa LCD TV, nema zvuka!
HDMI, znači, kabel mi je uštekan u DVI izlaz i ide na TV u HDMI ulaz. Razlog je što na staroj grafi nisam imao HDMI izlaz i zato nisam uzeo HDMI ---> HDMI kabel. E sad ... pošto bi htio i zvuk na telki, kupio sam poseban kabel za zvuk, onaj standardni, koji na svakoj strani ima muški nastavak, jedan ide u telku u audio in, drugi u PC, u ulaz za zvuk na matičnoj. I ne radi ...
Ali nije to problem što ne radi, problem je što je radio i ne radi odjednom. Zašto? Koji bi mogao bit razlog? Tv mi je nov, sumnjam da se može baš tako lako sjebat taj ulaz. LUD SAM VEĆ, puca mi glava, čitam po netu svašta, probavam svašta, pišem svašta i nikako to riješit ... AJ please ... help me. peace hustlers! -->
Lud sam, totalno lud zbog ovog i ništa mi nije jasno. Situacija je ovakva. Želim spojit svoj PC sa LCD TV. U pitanju je grafička kartica Gigabyte GF 9800 GT, ima dvi, vga i hdmi ulaz na sebi. Ili izlaz, kako god. I sad ... imam kabel DVI ---> HDMI, znači, kabel mi je uštekan u DVI izlaz i ide na TV u HDMI ulaz. Razlog je što na staroj grafi nisam imao HDMI izlaz i zato nisam uzeo HDMI ---> HDMI kabel. E sad ... pošto bi htio i zvuk na telki, kupio sam poseban kabel za zvuk, onaj standardni, koji na svakoj strani ima muški nastavak, jedan ide u telku u audio in, drugi u PC, u ulaz za zvuk na matičnoj. I ne radi ...
Ali nije to problem što ne radi, problem je što je radio i ne radi odjednom. Zašto? Koji bi mogao bit razlog? Tv mi je nov, sumnjam da se može baš tako lako sjebat taj ulaz. LUD SAM VEĆ, puca mi glava, čitam po netu svašta, probavam svašta, pišem svašta i nikako to riješit ... AJ please ... help me. peace hustlers!
Zadnje izmijenjeno od: kILE. 26.02.2010. u 21:27.
|