lol napokon sam i ovo dozivio :P now i can die happy :P Igra je naravno zakon, but be warned; svi brzo na net po patcheve u kojima su ispravili sve i svasta ali evo par najvaznijih stavri:
Nasi dragi eldari su naravno najvise unakazeni,posto su glavne njihove fore bili bugovi i undercosted jedinice. Tako dakle od sada granate mozete reaserchat tek kada napravite soul shrine (neznam dali se tocno tako zove) i vise se ne bacaju po 3 granate, nego naravno,1. Dalje, conceal se vise ne stacka tako da guardiani nisu skoro invincible sto se tice ranged combata, ceer council je napokon poskupljen,jer su ipak bili mrvicu prejaki.
I jos jedna vazna vijest, a to je da f2 taktika ne radi. To je bila comanda stand and shoot koja je bila ucinkovita protiv close range jedinica, a sada ako stojite i pucate dok vas neprijatelj tuce u close combatu sanse da ga pogodite su 1%, znaci ili bjezite ili uzvratite close cobatom.
E sad, ako ocete patchati, fora je u tome sto morate iamti INTERNATIONAL patch 1.01,pa tek zatim ENGLISH 1.10,inace vam nece radit. Ako ste vec stavili english 1.01 morat cete reinstalirati igru.Patch se stvarno isplati staviti, hrpa bugova je sredjena, par novih mapa je dodano, i AI je cak izazov za pobijediti na insane
Sto se tice taktika imate na
www.dawnofwargame.com forum di se moze naci sve i svasta, a najcool stvari su costum made banneri i badge-evi, te repleyevi tipova koji dominiraju ladder-om.
Sto se pak rasa tice, fakat ima hrpa taktika i sto je najbolje, ako igraju dva dobra igraca, partija se razvije skroz do tier3 uz neprestani sukob. _Chaosi su naravno najbolji za rush jer uz forced labor se gradjevine najbrze naprave, imaju ogroman sqad marinaca, te ako ste ludi napravite sacrifical circle i prodate sve ostalo (tipka del) i samo napravite possesed smace marine squad i sqad horrora. Marinci su isto jaki u pocetku, ali i najjaci u late game-u. Scouti su undercosted (zauzimaju samo jedan slot) a poslije su itekako korisni s sniperima (eldar,orc) ili plasmom (sm, csm) Dreadnaughti su naravno carevi i njih napravite cim imate priliku. Eldari su vrlo teski za igrati,ali ako znate s njima, onda ste bog i batina. Najveca fora su warp spider rushevi u kojem im teleportirate warpspidere koji ciste sve workere,scoute+sve jedinice eldara i orcova u par poteza. S eldarima je najvaznije znati protiv koga igrate te se opredijeliti na gradnju banshee-a/reapera/spidera. S orcovima sam minimalno igrao (u beti nisam ni jednu partiju odigrao s njima!) ali znam da ih naravno morat nagomilati i sto prije naraviti male autice i upgrejdat ih na artiljeriju jer su dobri protiv svega (citaj: tope moral kao i health)
Uf, bas sam se uzivio!